برای محیط مرطوب استفاده از لمینیت صحیح است؟

برای محیط مرطوب استفاده از لمینیت صحیح است؟

در حال حاضر لمینیت یکی از کفپوش‌های مورد علاقه و محبوب، برای بسیاری از افراد است که البته زیبایی، جذابیت و نصب سریع و آسان در ایجاد محبوبیت این کفپوش بی‌تاثیر نیست. به همین منظور امروز می‌خواهیم به یک سوال پرتکرار در رابطه با نصب لمینیت پاسخ دهیم تا شما عزیزان با آگاهی هر چه بیشتر دست به انتخاب و خرید بزنید و در قبال‌ هزینه‌ای که انجام می‌دهید کارآیی و کیفیت مناسب دریافت کنید.

آیا نصب لمینیت برای محیط های مرطوب مناسب است؟

از آنجا که لمینیت از چوب طبیعی ساخته نشده است نسبت به پارکت از مقاومت بالاتری در مواجهه با رطوبت برخوردار است. اما این مقاومت دوامی محدود دارد و با گذر زمان در مقابله با رطوبت از دست خواهد رفت. به طور کلی نصب لمینیت برای محیط هایی با رطوبت بالا توصیه نمی شود. چرا که رطوبت با نفوذ در بافت اصلی قطعه‌های لمینیت میتواند باعث آسیب و تغيير شکل ظاهری این کفپوش شود و آن را متورم کند. بنابراین در وهله‌ی اول صحیح‌تر این است که در محیط‌های مرطوب، اقدام به نصب این نوع کفپوش نکنید‌. اما اگر سلیقه، شرایط و موقعیت شما به نصب این کفپوش تاکید دارد با رعایت یکسری از نکات کلی می‌توانید آسیب را به حداقل برسانید و عمر کفپوش را افزایش دهید.

آیا راه حلی برای نصب لمینیت در محیط‌های مرطوب وجود دارد؟

مطمئنا اکثر شماها برای زیباتر شدن منزلتان تلاش میکنید که بهترین دکوراسیون را داشته باشید. یکی از المان‌هایی که میتواند زیبایی دکوراسیون مکان مورد نظر شما را چندبرابر کند، کفپوش لمینیت میباشد. استفاده از کفپوش لمینیت در محیط‌های مرطوب همانطور که اشاره شد میتواند چالش‌برانگیز باشد اما میتوان آن را تا حدودی حل کرد.

از آنجایی که سیمان رطوبت را به درون خود میکشد، به همین دلیل بهتر است کف مکان موردنظرتان را که میخواهید لمینیت کنید، با سیمان زیرسازی نکنید. برای زیرسازی کف محیط قبل از نصب لمینیت، خوب است که از سرامیک استفاده شده باشد. حتی میتوانید کف محیط را اول به‌وسیله پلاستیک بپوشانید و سپس نصب لمینیت را آغاز نمایید.

 

 

نکاتی جهت نصب لمینیت در مکان‌های مرطوب:

اگر قصد نصب کفپوش در محیطی مثل آشپزخانه را دارید، حدالامکان کابینت‌ها را روی کفپوش نصب نکنید و با فاصله به نصب کابینت‌ها اقدام کنید. سعی کنید آب حاصل از ظرف شستن، روی سطح لمینیت‌ها ریخته نشود و یا اگر ریخته شد فورا برای پاک کردن آن اقدام کنید. برای پاک کردن آب از سطح کفپوش لمینیتی مسئله‌ای که بسیار مهم است سرعت عمل است. شما باید سریعا از نفوذ آب به قطعات زیرین جلوگیری کنید؛ به همین منظور ابتدا به وسیله‌ی یک تی و یا دستمال آب موجود بر سطح کفپوش لمینیت را بگیرید و نگذارید که به درزها نفوذ کند؛ وارد شدن آب به درزهای لمینیت، می‌تواند منجر به ایجاد کپک و یا تولید قارچ شود؛ چرا که علاوه بر رطوبت، میزان زیادی آلودگی در زیر این قطعات باقی می‌ماند که محل مناسبی برای تولید این باکتری‌ها خواهد بود !

اگر احساس کردید که آب به داخل قطعات لمینیت وارد شده، حتما آن قطعه را جدا کنید و آب زیر آن را خارج کنید. برای خشک کردن باقی مانده آب می‌توانید از پنکه کمک بگیرید که سریع‌تر انجام شود.

خلاصه‌ی کلام اینکه: خارج کردن آب از قطعات لمینیت باید به سرعت انجام شود ؛ تا آسیب احتمالی به حداقل برسد.

برای نصب لمینیت در مناطق با رطوبت بالا و شرجی زیاد مثل ناحیه‌ی شمال کشور، سعی کنید از مارک‌های مرغوب و باکیفیت‌تر استفاده کنید و هزینه‌ی بیشتری بپردازید تا کفپوش لمینیتی شما طول عمر بیشتری داشته باشد‌ و دیرتر دچار آسیب شود. همچنین در هنگام نصب، فاصله‌ی اصولی بین درزها و قطعات لمینیت را به درستی رعایت کنید تا از خطرات احتمالی و ناشی از رطوبت جلوگیری کرده باشید.

سعی کنید لمینیتی که انتخابی می‌کنید، دارای شاخصه‌های فنی بالا باشد و مغزی آن از جنس مناسبی تهیه شده باشد. چرا که مغزی لمینیت نقش بسیار مهمی در استحکام و ماندگاری آن ایفا میکند.

آغشته کردن چفت و بست‌های قطعات لمینیتی به پارافين

آغشته کردن چفت و بست‌های قطعات لمینیتی به پارافين تا حدی می‌تواند در مقابله با رطوبت به شما کمک کند و طول عمر این کفپوش را افزایش دهد.

نکته‌ی اساسی و مهم دیگر برای نصب لمینیت، رعایت اصول اصلی و اساسی زیرسازی است؛ که در مقاله‌ی چگونگی زیرسازی لمینیت به طور گسترده توضیح داده شده است. بعد از انجام زیرسازی حتما در زیر قطعات اصلی، فوم سایلنت آلمینیوم و یا نایلون استفاده کنید تا به میزان قابل توجهی، از نفوذ رطوبت و ایجاد سرو صدا در کفپوش لمینیتی جلوگیری شود.

 

 

رطوبت قابل تحمل برای کفپوش لمینیتی

به طور کلی رطوبت قابل تحمل برای سطح کفپوش لمینیتی، نهایتا ۶۰ درصد است. اگر رطوبت بیش از این به بافت اصلی لمینیت نفوذ کند، به دلیل تحت فشار قرار گرفتن تایل‌ها، قطعات کفپوش حالت انبساط پیدا کرده و متورم می‌شوند. برعکس این حالت نیز امکان پذیر است؛ اگر رطوبت محیط کمتر از ۳۰ درصد باشد قطعات‌ لمینیت دچار انقباض شده و تایل‌ها از یک دیگر فاصله می‌گیرند و در نتیجه بین درز‌های قطعات فاصله ایجاد می‌شود. توصیه‌ی نصابان حرفه‌ای و افراد باتجربه در زمینه‌ی نصب لمینیت، این است که حداقل فاصله نصب لمینیت با دیوار  حدوداً ۱ سانتی متر باشد تا فضای کافی برای انقباض و انبساط وجود داشته باشد‌.

به عنوان جمع بندی باید گفت که:

بهتر آن است که برای محیط‌های مرطوب از کفپوش لمینیتی استفاده نشود و با این هزینه یک کفپوش مرغوب و با طول عمر بالا نصب شود‌. اما روی هم رفته شما می‌توانید با توجه نکات گفته شده در مقاله، ماندگاری این کفپوش را به میزان زیادی افزایش دهید. کفپوش لمینیتی با ظاهری زیبا و شکیل در محیط‌هایی که رطوبت زیادی وجود ندارد مثل اتاق خواب، سالن و ... انتخاب بسیار مناسب و درستی است. این کفپوش با قابلیت‌هایی مثل تمیز کردن اسان، نصب سریع و راحت و... می‌تواند گزینه‌ی بسیار مناسبی برای پوشش سطح محیط منزل و یا محل کار شما باشد.

شرکت پالاز، یک شرکت معتبر در زمینه‌ی عرضه‌ی کفپوش‌های لمینیتی فوق العاده باکیفیت و زیبا است. این شرکت با ایجاد سایت پالاز آنلاین، خدمات خود را به صورت آنلاین در اختیار شما عزیزان قرار داده است تا بدون مراجعه حضوری بتوانید هر آنچه که لازم دارید تهیه و ثبت سفارش کنید. شما در سایت پالاز آنلاین این امکان را دارید که جزئیات دقیق و کامل کالای مورد نظرتان را مورد بررسی قرار داده، مقایسه کرده و بعد خریدی مطمئن و ایمن را تجربه کنید. رضایت مشتریان هدف اصلی شرکت پالاز است، بنابراین از کيفيت و کارایی این مجموعه‌ آسوده خاطر باشید.

کاربرد کاغذ دیواری
palaz پالاز
کاغذ دیواری، دیگر فقط برای پوشاندن دیوارهای قدیمی و ایجاد تنوع نیست! این المان پرطرفدار دکوراسیون، دنیایی از امکانات را پیش روی شما می‌گشاید. با کمی خلاقیت، می‌توانید از کاغذ دیواری برای ایجاد فضاهایی منحصر به فرد و جذاب استفاده کنید.چرا کاغذ دیواری؟ نصب آسان: کاغذ دیواری به راحتی نصب می‌شود و نیازی به مهارت خاصی ندارد. تنوع بی‌نهایت: از طرح‌های کلاسیک تا مدرن، از رنگ‌های ملایم تا جسور، برای هر سلیقه‌ای کاغذ دیواری مناسب وجود دارد. پوشش عیوب دیوار: کاغذ دیواری می‌تواند ناهمواری‌ها و ترک‌های دیوار را بپوشاند. ایجاد نقطه کانونی: با انتخاب طرح‌های خاص، می‌توانید یک دیوار را به نقطه کانونی اتاق تبدیل کنید. 9 کاربرد خلاقانه کاغذ دیواری: دیوار پشت تلویزیون: با استفاده از کاغذ دیواری با...
تفاوت پارکت و لمینت و کفپوش پی وی سی
palaz پالاز
 در دنیای پررونق طراحی داخلی، انتخاب کفپوش مناسب یکی از تصمیمات مهمی است که بر زیبایی و دوام خانه شما تاثیر می‌گذارد. دو گزینه محبوب در این زمینه، پارکت لمینت و کفپوش PVC هستند. هر کدام از این کفپوش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. در این مقاله، به بررسی دقیق تفاوت‌های پارکت لمینت با کفپوش PVC از نظر جنس، ضخامت، مقاومت و سایر ویژگی‌ها خواهیم پرداخت تا بتوانید بهترین انتخاب را برای خانه خود داشته باشید.جنس مواد اولیه: کلید تفاوت پارکت لمینت: از لایه‌های مختلفی تشکیل شده است که مهم‌ترین لایه آن، لایه HDF (چوب فیبر با چگالی بالا) است. این لایه به پارکت لمینت مقاومت و استحکام می‌بخشد. لایه رویی نیز با طرح چوب یا سایر طرح‌ها پوشیده شده و ظاهری طبیعی به آن می‌دهد. کفپوش PVC: از جنس پلی وینیل...
طریقه نصب پارکت لمینت چیست؟
palaz پالاز
آیا به دنبال تغییر دکوراسیون منزل خود هستید؟ نصب پارکت چوبی یا لمینت می‌تواند تحولی شگفت‌انگیز در فضای داخلی ایجاد کند. اما قبل از شروع این پروژه، بهتر است اطلاعات کاملی در مورد مراحل نصب و نکات مهم آن داشته باشید. در این مقاله، به صورت گام به گام و با زبانی ساده، شما را با مراحل نصب پارکت آشنا خواهیم کرد.بخش اول: انتخاب نوع پارکتاولین گام در نصب پارکت، انتخاب نوع مناسب آن است. پارکت چوبی و لمینت هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. پارکت چوبی ظاهری طبیعی و کلاسیک دارد، اما نیاز به مراقبت بیشتری دارد. پارکت لمینت از نظر قیمت مقرون به صرفه‌تر است و مقاومت بیشتری در برابر رطوبت دارد.بخش دوم: آماده‌سازی سطحقبل از نصب پارکت، باید سطح زیرین را به طور کامل آماده کنید. سطح باید صاف، خشک و عاری ا...
نظرات